Overslaan en naar de inhoud gaan
Overslaan en naar de inhoud gaan
luchtzuivering

Dé specialist in het uitvoeren van laswerken

Als u een professionele partner zoekt voor al uw laswerken op maat, dan bent u bij ons metaalbewerkingsbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en beheersen diverse lastechnieken, waardoor wij u uitstekend van dienst kunnen zijn en hoogstaande kwaliteit kunnen garanderen. Laat ons weten welke laswerken u precies wilt laten uitvoeren, dan vertellen wij u graag meer over de mogelijke toepassingen op producten zoals:

  • Tanks;
  • Reservoirs;
  • Pijpleidingen;
  • Afvoergoten.

Wij voeren dus kwalitatieve laswerken uit op allerlei soorten producten. Daarnaast kunt u bij ons ook rvs laten lassen en dit volledig laten afwerken.

schroefarchimedes

Laswerken

Laswerken uitvoeren is een van de specialiteiten van Key Products uit Roeselare. Door de jaren heen zijn wij gegroeid naar een one-stop-shop voor industriële producten. Bovendien bieden wij een bijzonder uitgebreide dienstverlening aan voor diverse sectoren. Hieronder valt bijvoorbeeld ook het vakkundig uitvoeren van laswerken.


Wenst u graag meer informatie over onze diensten?


laserboren

Schakel ons in als u materialen wilt laten lassen

Krijgt u graag meer informatie wat betreft de laswerken die wij allemaal uitvoeren? Of wilt u ons inzetten voor plaatbewerking? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@keyproducts.be. Wij beantwoorden al uw vragen en lichten u graag de mogelijkheden van laswerk toe.